19-04-08

Afgelopen week

 Hallo allemaal,

Eerst het slechte niefs, mijn beste vriendje, ons Tess, is erg ziek, wij hebben haar dinsdag bij de dierenarts moeten achterlaten, iets met haar bloed, zij was er erg aan toe. Tot nu toe weten we nog altijd niet wat er echt scheelt. We hebben haar nu wel voor het weekend mogen naar huis halen, maar de maandag moet ze terug naar de dierenarts. Hopeljk vinde ze snel wat er gaande is en wordt ze snel beter, want ik vind haar zo lief.

Verleden zondag ben ik samen met mijn mama en papa, die mekanieker is bij Landbouwkrediet naar Parijs-Roubaix geweest. We moesten daar op die slechte kasseinen gaan staan met extra wielen en drinken. Ik had een erg leuke dag. Op een gegeven moment zaten we zelfs mee in koers, dat kon omdat we met een echte koersauto waren, en dat vond ik fantastisch. Dat Tommeke Boonen won, vond ik heel goed.

Donderdag ben ik weer gaan trainen in Geel met de miniemen van mijn club Balen bc, en het ging al veel beter dan den eerste keer. Ik moet zien da'k in form kom, want volgende week zaterdag, den 26ste april is het de scholentroffe op ons trainingsparcour.

 Allee tot de volgende keer!

 

15:14 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Jarne,
Traint deze week nog maar goed, dat ge een goede wedstrijd rijdt zaterdag hé. En ga jij zondag ook dat tochtje doen met de enige echte Tom Boonen ? Onze Brick waarschijnlijk wel.

Gepost door: Tania | 20-04-08

De commentaren zijn gesloten.