03-08-08

De vakantie is half

De vakantie is nu halfweg, en hier ben ik weer met wat nieuws van de afgelopen weken.

Verleden week zondag ben ik gaan koersen in Attenrode, ik wilde wel eens een beetje bergop rijden, maar amaai, wat was dat afzien, ook nog omdat het zo warm was, maar al bij al is het goe meegevallen ik werd 4de.

koers Attenrode 27.07.2008 015

Ik ben verleden week zaterdag en ook nog dinsdag naar de Tour région Wallon gaan kijken, dat was ook erg leuk. Een uurerke voor de koers kwam er een publiciteitscaravaan voorbij en die gooide vanalles weg, zoals stylo's, snoepjes en nog vanalles. Den dinsdag had ik zelf mijn fiets meegenomen en mocht ik een stukje van een bergske waar de mannen ook op moesten zelf rijden, wa was me dat zweten,zal nog veel moeten trainen denk voor ik daar helemaal boven zal geraken. We zijn ook naar het hotel van de mannen van Landbouwkrediet geweest, en daar zag ik dan Sven Nijs, Bert de Waele en Nico Sijmens ook nog.

Deze week heeft het schitterend weer geweest, en heb ik dan ook veel in mijn zwembad vertroefd.

zwembad

 

De vrijdag heb ik samen met mijn papa meegedaan aan de kids  fun trophy in Heist op den Berg,dat zijn ex wielrenners die samen met hun kinderen een paar toertjes rijden, eerst de papa's alleen, daarna ééntje samen met de kinderen, zo ging dat 6 maal.  Dat gebeurd na de eerste reeks van het Derny festival, daar waren o.a. Erwin Vervecken, Wouter Van Mechelen, Wouter Weylandt,Bjorn Leukemans,Niels Albert, en nog vele andere. Mijn vrienden Brent(met den Eric Braes) en Brick (met den Eddy Buts)deden ook mee.

Dernycriterium Heist op den Berg 01.08.2008 004

 

En vandaag ben ik dan weer gaan koersen in Lille. Zoals gewoonlijk weer eest een tijdrit, de behendigheidsproefkes en daarna de wegrit. Nu werden de resultaten van de proefkes en de tijdrit samengeteld, en werd daar ook een apart klassement van opgemaakt, en ik stond op het podium, ik werd derde. Tijdens de wegrit werd er verschrikkelijk hard gekoerst, een renner geraakte voorop en was nimeer bij te benen, ik zat in de achtervolging en werd uiteindelijk 6 des.

lille

16:24 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.