17-08-08

Aftellen is begonnen

Jaja, wees maar zeker het aftellen is begonnen, nog 2 weken en terug school gaan geblazen. Ik ga proberen het nog het beste van te maken, en als het weer een handje zou willen helpen, komt da nog wel goed.

Verleden woensdag zijn we naar de zee geweest, naar Blankenberge, daar hebben we de Brent, de Wout en de Ulrike een bezoekje gebracht. Toen we daar aankwamen was het alles behalve strandweer, we zijn zelfs moeten gaan schuilen voor de regen. Gelukkig klaarde het in de namiddag uit en hebben we al bij al nog een leuke dag gehad. Ik heb op de go-carren gereden, maar het leukste vond ik toch het mini-golven, dit was de eerste keer dat ik dat deed, en ik haalde hetzelfde aantal punten als mijn papa, mama eindige als laatste.

zee

 

streep
Vrijdag was het de afscheidskoers van Tom Steels. Dat was eigenlijk een gentelmenskoers, dit wil zeggen dat ze zowel nog actieve, als coureurs die al gestopt zijn meereden. Zo was er bijna gans de landbouwkrediet ploeg, Greg Van Avermaet, Gert Steegmans, Robby mc Ewen, Johan Museeuw, Ludo Dierckxsens en de man waar ik hard voor gesupporterd heb in zijn tijd bij Landbouwkrediet, Johan(streepeke) Verstrepen.

Vandaag was het dan weer koersen geblazen, dit keer trokken we naar Aalst bij Sint-Truiden. Daar deed ik de stunt van mijn leven, we waren slechts met 3 vertrekkers, en bijna gans de koers heb ik in de aanval gereden, de 3 de laatste toer werd ik bijgehaald, toch demareerde ik terug, met in gedachte dat het aankomst was, wat bleek, ik moest nog een ronde rijden, en had toen het beste wel gehad, ze haalde me terug bij, en ik eindigde natuurlijk op de derde plaats. Zullen maar zeggen, volgende week beter.

aalst

 

 

20:50 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Joeme joeme toch!!!!!Alléé dat zal je niet meer overkomen hihihi

Gepost door: Marie-Louise | 18-08-08

Inderdaad Jarne, volgende keer beter. Onze Brick zag het gisteren ook niet meer zitten. Maar volgende week zullen we met zijn allen wel weer paraat staan op een volgende koers. (Waarschijnlijk gaat Brick naar Brecht)

Gepost door: Tania | 18-08-08

tafels Ik heb u vorig jaar te veel tafels laten oefenen. Misschien ben je hierdoor vergeten hoe je (de rondes) moet tellen. Allé, juf Ilse weet weer waaraan ze moet beginnen, Jarne leren tellen tot 10.

Gepost door: chris | 18-08-08

Hey Jarne, Onze Brick heeft in de week al via uw mailbox hierboven een berichtje gestuurd om te zeggen dat hij dit weekend niet gaat koersen omdat hij nog eens mee naar de cross ging met zijn papa. Maar blijkbaar is dat niet aangekomen bij U. Maar alléé nu weet je het hé. Hij gaat dus niet koersen dit weekend. En volgend weekend moet hij een tornooi gaan doen met de voetbal en ik weet nog niet juist welke dag, dus weet ik ook nog niet zeker dat hij volgend weekend gaat koersen.

Gepost door: Tania | 23-08-08

De commentaren zijn gesloten.