24-08-08

Trainen, trainen, trainen

Afgelopen dinsdag ben ik terug gaan trainen voor het voetbal, ah ja dat weten jullie misschien nog niet, maar ik speel ook voetbal bij Houtvenne. Ik ga nu over naar de pré-miniemen, dat gaat wel aanpassen worden want nu moeten we op een half veld spelen, en zullen we dus wat meer moeten lopen.

Donderdag ben ik dan weer gaan trainen op de wielerpist van Hulshout,we waren dit keer niet met veel, slechts 13 man, en we hebben goe kunnen doorrijden. We hebben veel spurtjes gedaan, en ook aflossing met 2, dat vond ik erg plezant. 's Avonds ben ik dan bij de Brent gaan slapen, we hebben ons erg goed geamusseerd en waren de vrijdagmorgen al vroeg uit de veren.

Vandaag was het dan weer koersen geblazen, dit keer trokken we naar Brecht. Net als alijd legde we eerst een behendigheidsproef af, maar dit keer was de tijdrijd daar ook aan gekoppeld, hoeveelste tijd ik hier had weet ik niet, het werd ons niet meegedeeld. Tijdens de wegrit moesten we 3 ronden afleggen, en werd ik 4 van de 13, dus heel wat beter dan vorige week.

brecht

 

En nu ga ik nog profiteren van de laatste week vakantie!

19:10 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed gedaan Jarne. En profiteert nog maar goed van deze laatste week vakantie. Hopelijk wordt het nog warm weer, zodat je nog in je zwembad kan. Want daarna zal het leren worden nu je naar het vierde leerjaar gaat.

Gepost door: Tania | 24-08-08

Proficiat Jarne!!!!!!!!!! Morgen er weeral tegenaan!!!Vakantie!!!das toch vlug voorbij als je zo actief bent.

Gepost door: Marie-Louise | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.