31-08-08

Beste koers van het seizoen

Afgelopen dinsdag ben ik samen met de Brent en de Brick tot in Scherpenheuvel gereden, den Eddy (Buts) is met ons mee tot daar gelopen, hij moest trainen voor zijn duatlon en zo konden wij wat kilometers doen voor onze training. Ons mama is ons daar met de bus komen halen, wij zouden nog wel terug thuis geraakt zijn, maar den Eddy????

De woensdag ben ik samen met papa mee gereden naar de beroeprennerskoers in Overijse, ik had ook mijn fiets meegenomen en terwijl papa aan de fietsen werkte heb ik daar wat rondgefietst. Zo heb ik daar het bergske kasseiweg gedaan op het parcour van de cyclo-cross.

overijse

Zaterdag ben ik gaan voetballen, we moesten een oefenmatchke spelen onder de eeste jaars pre-miniemen onder elkaar, ons ploegske verloor met 4-3. Daarna heb ik nog is een duikske in men zwembad genomen, dat was al wel een hele poos geleden, want het weer heeft het deze vakantie echt wel laten afweten.

zwembad1

En vandaag was het dan weer zover, we zijn weer gaan koersen, dit keer trokken we naar Hakendover. Een koers met een serieuze berg(ske) in, echt wel lastig,maar...hkd1

Ik reed wel de beste koers van heel het seizoen, en deed ons mama en ons Diane, die voor de eeste keer mee ging kijken bijna iets aan hun hart krijgen, tot op een paar meter van de streep reed ik nog op kop, maar kon het echt niet houden, en zo eindigde ik dan op de TWEEDE plaats. Ik was wel erg ontgoocheld, maar ik heb men best gedaan en spijtig genoeg verloren.

hkd2

 

 

Morgen is het dan weer andere koek, de vakantie is dan spijtig genoeg voorbij en moeten we terug naar school, maar daar is dan ook niks aan te doen....

20:11 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Jarne met uw tweede plaats.
Je bent in Scherpenheuvel toch niet stilletjes een kaarsje gaan branden zeker ?
Normaal gezien gaat Brick volgende week weer mee koersen. Waarschijnlijk zal dat naar Paal zijn. De andere koersen zijn wat ver.

Gepost door: Tania | 31-08-08

Goed gedaan Onze training naar scherpenheuvel heeft ons precies goed gedaan Jarne, jij werd mooi 2de in Hakendover en ik was ook best tevreden met mijn 3de plaats in de duathlon te Viersel.
Haden we nu maar een kaars laten branden dan hadden we zeker de bloemen bijgehad.

Gepost door: Eddy B | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.