05-10-08

Herfst

Weer is er een week voorbij. Ondertussen is de herst er en heb terug mijn lange broeken uit de kast kunnen halen, en mag ons mama mijn zomerkleren opbergen tot volgend jaar.

Deze week hebben we van de ganse week geen huiswerk moeten maken, maar hebben we een studeerwijzer voor wiskunde meegekregen zodat we kunnen leren voor de toetsen van volgende week. Ja want vanaf morgen is het 2 weken toetsen geblazen, want het is al terug bijna vakantie en krijgen we ons eerste rapport mee naar huis. Ik ga proberen goed mijn best te doen, en goeie punten behalen.

Woensdag ben ik mee gaan doen met een voetbaltoernooi voor scholen op Immervoort. We moesten 5 matchen spelen en hebben er 2 gewonnen en 3 verloren.

Gisteren ben ik dan gaan voetballen met Houtvenne, en hebben we weeral verloren. Wij krijgen geen match gewonnen, maar dat komt omdat wij altijd tegen oudere jongens moeten spelen, en wij blijven dat wel ni leuk vinden. 's Avonds zijn we dan met de eerste ploeg mogen mee opkomen, dat was wel is plezant. Zij namen het op tegen Zwarte Leeuw en speelde 1-1 gelijk.

Vandaag ga ik niet koersen, het is nergens in de buurt, en trouwens het is echt een rotweer buiten. Was van plan om voor de Jasper gaan te supporteren op de cyclo-cross in Kessel maar die is ziek, dus blijf ik ook maar is een dagske lekker binnen, en ga mij amuseren met kleuren, en lego, en seffes een goe filmke opzetten.

DAAAG!

11:53 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.