02-11-08

Halloween

Afgelopen vrijdag was een drukke dag. Eerst hadden we een verjaardagsfeestje van enkele meisjes uit onze klas. We gingen naar de film( Het huis van Anubis en het pad der 7 zonden). Daarna gingen we fritjes eten in de frituur.  's Avonds was het dan Halloween. Sinds een paar jaar wordt dat bij ons in straat en nog enkel omliggende straatjes gevierd. Dan gaan de kindjes griezelen en zingen voor een snoepje aan de versierde huizen. Dat is een hele gebeurtenis want de straten zien dan letterlijk zwart van het volk.

Vandaag was het dan zover. De cyclocross in Hulshout. Gisteren in de namiddag ben ik samen met de Brent het parcour nog gaan verkennen in de gietende regen. Al een geluk, vandaag waren de weergoden ons beter gezind. Maar het kwaad was wel geschied, het parcour lag er loodzwaar bij.hulshoutkopie Het was op sommige plaatsen echt door de modder ploeteren. En, zoals Rob Peeters het gisteren zei na de cross op de Koppenberg, " ik ben vertrokken als mister proper en aangekomen als zwarte piet", maar bij mij was het dan wel een dode zwarte piet. Echt ik heb alles gegeven en eindigde doodop op een 5de plaats.

In de namiddag zijn we met de Brent en de Brick nog naar Balen geweest voor onze maten van onze kleren voor volgend seizoen door te geven. Daarna zijn we nog samen met de mama's en papa's naar circus Bruul geweest en hebben ons daar nog enkele uurtjes kunnen uitleven in de speeltuin.

En morgen is ons schoon leven weer uit, en kunnen we terug naar school. Maar dat vind ik wel niet heel erg.

 

20:32 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.