04-01-09

koud,koud,koud

Ja, we hebben het nieuwe jaar echt wel koud ingezet, dat heb ik zelf gevoeld toen ik met nieuwjaarsdag aan het rondtoeren was op het parcour van de Grote Prijs Sven Nys. Ja ik heb daar rondgefiets en heb het ganse parcour afgelegd, ook de hoge brug en ik vond dat kei leuk, eerst de trappekes omhoog en dan in volle vaart naar beneden zoals de grote. Spijtig was er voor ons miniemen geen wedstrijd.

Vandaag heb ik dan men eerste wedstrijd van het nieuwjaar gaan crossen in Wuustwezel. Het parcour lag er door de vrieskou keihard bij en werd een snelle wedstrijd. Ik was redelijk goe weg, maar kreeg onderweg een klap van den hamer, en ook van de koude, ik kwam bevroren over de meet als 5de.Huilen

Nu zal ik men boekentaske is terug gaan klaarmaken, want morgen is het uit met de vakantie, en kunnen we terug aant werk.

Knipogen

17:47 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Jarne, Het was zondag inderdaad koud hé. Maar het parcours was wel mooi en dat is toch ook al iets. Nog 2 wedstrijden veldcross en dan terug trainen voor de wegwedstrijden zodat we tijdens het warme weer ook kunnen gaan kijken hé.

Gepost door: Tania | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.