29-01-09

Schaatsen

Hallo allemaal,

Zondagmiddag ben ik gaan trainen met de moutenbike op den asberg. Ik heb daar serieus wat rondgetoerd en was dan ook wel moe toen we terug naar huis reden. Volgende zondag is het dan nog is zover,voor de laatste cross van het seizoen trekken we naar Lille. Ja, het is nu al wel efkes geleden dat er nog een wedstrijd geweest is, vooral ook omdat het zo'n slecht weer is geweest en er een paar zijn afgelast. Ik ga probereren om beter te zijn dan in Wuustwezel, maar dat zullen we zondag wel zien.

Volgende woensdag ga ik samen met Brent in Aarschot mee doen aan de moutenbiketrainigen, en wie weet kunnen we dan ook eens een moutenbikewedstrijd meedoen.

Omdat het 6de leerjaar op sneeuwklassen is, mochten wij afgelopen maandag gaan schaatsen. Dat was heel plezant, en ik ben niet gevallen.

Zaterdag is het ploegenvoorstelling, maar daar zal ik jullie volgende keer meer van vertellen.

Ciau !

15:38 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-01-09

Sneeuwpret

Toen we maandagmorgen wakker werden, lag er een mooi sneeuwtapijt. Natuurlijk spijtig dat de vakantie net nu voorbij was. Maar op school hadden er heel wat kinderen hun slee bij, en zo konden wij tijdens de speeltijden nog wel genieten. De weergoden bleven ons goedgezind, want het is de hele week barkoud geweest, met zelf overdag vriestemperaturen, zodat we in het weekend ook nog volop van de sneeuw konden genieten. Trainingen en matchskes voor de voetbal waren er deze week niet, en het duurt nog tot donderdag eer we  de trainingen terug kunnen hervatten.  Ook de crosskes voor ons zijn afgelast, dat vond ik wel jammer, nu is het wachten tot 1 februari, eer ik nog een wedstrijd kan rijden. Ik heb wel met de moutenbike een toerke door de sneeuw gedaan,Naamloos-1
het was wel koud en gevaarlijk omdat de sneeuw op sommige plaatsen echte ijsplekken geworden waren, maar ik ben toch recht kunnen blijven.

En weten jullie wat????????

Sven Nys is terug Kampioen van België geworden, joepiejee 

17:03 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-01-09

koud,koud,koud

Ja, we hebben het nieuwe jaar echt wel koud ingezet, dat heb ik zelf gevoeld toen ik met nieuwjaarsdag aan het rondtoeren was op het parcour van de Grote Prijs Sven Nys. Ja ik heb daar rondgefiets en heb het ganse parcour afgelegd, ook de hoge brug en ik vond dat kei leuk, eerst de trappekes omhoog en dan in volle vaart naar beneden zoals de grote. Spijtig was er voor ons miniemen geen wedstrijd.

Vandaag heb ik dan men eerste wedstrijd van het nieuwjaar gaan crossen in Wuustwezel. Het parcour lag er door de vrieskou keihard bij en werd een snelle wedstrijd. Ik was redelijk goe weg, maar kreeg onderweg een klap van den hamer, en ook van de koude, ik kwam bevroren over de meet als 5de.Huilen

Nu zal ik men boekentaske is terug gaan klaarmaken, want morgen is het uit met de vakantie, en kunnen we terug aant werk.

Knipogen

17:47 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |