11-05-09

mtb-ken

Zaterdag ben ik gaan mtb-ken in Averbode. Wij kregen een stuk van het parcour voorgeschoteld waar gisteren Sven Nys benelux-kampioen geworden is.averbode
Zoals jullie wel kunnen zien hebben was het een erg snel, maar ook wel lastig parcour, zeker als ge daar ni veel op traint. Ik stond op de laatste rij om te vertrekken,omdat ik nog maar 2 punten had, dat komt omdat ik nog maar 1 keer had deelgenomen. Ik eindigde op een 7de plaats.

Gisteren ben ik de meroial sus luyten  gaan meerijden met nog een paar andere miniemen uit onze ploeg. De begeleiders stonden ons op te wachten aan het Zilvermeer in Mol, vanwaaruit de tocht van 25km vertrok. Omdat we in het begin eventjes verkeerd gereden waren hadden we zo'n 32km afgelegd, maar erg vond ik dat niet. Ook onze papa en ja ook ons mama heeft de toer meegereden, al deed op het einde haar achterste wel een beetje pijn, maar ik ben wel fier op haar dat ze het gehaald heeft.

16:47 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Zeg Jarne, zolang haar benen geen pijn doen moet ze maar op haar tanden bijten, dat moet jij ook doen in de koers hé maat ;-))Je had gisteren beter meegereden naar Cras-Avernas, in Wallonië zijn de miniemen al wel aan het koersen en dat zat daar vol Vlamingen!!

Gepost door: Eddy B. | 01-06-09

De commentaren zijn gesloten.