02-08-09

Halfweg

Ja, de vakantie is ondertussen al halfweg, en ik heb de school nog geen moment gemist.

Het weer heeft nog niet echt meegezeten, maar echt slecht heeft het tot nu toe ook nog niet geweest. Het meeste van de tijd heb ik al wel buiten kunnen vertroeven.

Verleden zaterdag ging de TRW van start en daar zijn we dan ook gaan naar kijken, aan de start ben ik een bezoekje gaan brengen aan Nico, want het was alweer een tijdje geleden dat ik hem nog gezien had, en dat moest ons mama dan weer op foto vastleggen.trw1 

Zondag ben ik gaan koersen in Attenrode, lastig koerske en snikheet, ik eindigde op een 4de plaats.

Maandag was het dan ons mama haar verjaardag en kwam de familie op bezoek.

Woensdag zijn we dan naar de laatste rit van de TRW gaan kijken. Ik vind dat een leuke koers, want net zoals in de Tour rijdt ook hier een reclamestoet en wordt er heel wat uitgegooid en dat is natuurlijk plezant.

Vrijdag heb ik deelgenomen op het derneyfestival in Heist op den Berg, tussen de eerste en de tweede reeks, mochten kinderen rijden samen met een ex-coureur, ik reed dit jaar met de Streep, en dat vond ik erg plezant.

Vandaag was het dan weer koersen geblazen, dit keer in Lille. In tegenstelling tot vorige week was het weer nu hondsslecht, het regende pijpestelen, de ganse koers door, strontnat waren we. We waren met 18 vertrekkers,ik eindigde op een 6de plaats. Volgende week is het in Itegem koers, dat is dus een thuiswedstrijd, en ga ik proberen goe te presteren.

ciau

16:08 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ja al goed gereden in de vakantie!
En Streepke heeft wel afgezien in uw wiel zeker?!
Ciao!

Gepost door: Nico | 03-08-09

De commentaren zijn gesloten.