27-08-09

kalender

alle koersen van de volgende weken.

30/08/09 hakendover 12:00u

13/09/09 wijnegem uur???Stoer

27/09/09 geel (winkelomheide)10:00u

11/10/09 geel(clubkampioenschap)10:45u

16:00 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-08-09

Afgelopen week

Zoals jullie in men vorig verslagje al konden lezen gingen we misschien naar Bobbejaanland, dat hebben we dinsdag dan ook gedaan, samen met de Brent, de Wout en de Ulrike en natuurlijk ons mama. Het was druk en dus moesten we dikwijls lang aanschuiven wat we niet leuk vonden, maar ja daar konden we dus niet onderuit. Al bij al was het toch een leuke dag. Al een geluk dat het mooie en warm weer was, wat de meeste atrakties zijn met water, en werden we wel is nat, maar droogde dan ook weer snel op.

Zondag ben ik natuurlijk weer gaan koersen, naar Brecht trokken we dit keer. Ik ben heel tevreden over mijn prestatie daar. Na een paar ronden trokken er 2 man vandoor, ik ben der achterna gegaan, en in de voorlaatste ronde had ik ze terug te pakken. Toch eindigde ik op de 3de plaats, want door mijn inspanning was ik wel moe, en echt sprinten kan ik nog niet, moet er nog veel op trainen. Maar zoals ik al zei, was ik wel content met de derde plaats. En nu hop naar volgend weekend.

18:42 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-08-09

Zon en zee

Verleden week ben ik met ons mama voor 2 dagen naar zee geweest, en we hadden veel geluk , het was heel goed weer, alleen de 2de dag na de middag  was het minder. Ik heb mij daar reuze geamuseerd, samen met de Brent en de Wout, want die waren daar de ganse week. Ik logeerde met ons mama in een hotel en zij waren in dezelfde straat  op een appartement, dus zaten we nog dicht bij elkaar ook. We hebben een zandkasteel gemaakt en natuurlijk ook in zee gezwommen.zee1

Zaterdag ben ik gaan koersen in Kontich, ik had graag gewonnen, dan had ik bloemekes gekregen en die dan aan ons mama kunnen geven voor moederkesdag,kontich
maar dat zat er helaas niet in. Ik eindigde op een 5de plaats.

Zondag ben ik samen met mama mee met onze papa naar de Havenpijl geweest in Antwerpen. Ik heb daar meer de fietsen klaargemaakt voor het vertrek en na de koerst alles weer mee in de camejon gezet. Dat vind ik heel plezant, denk da'k later ook mekanikker wil worden.

En als ik nu nog braaf ben gaan we morgen of overmorgen naar Bobbejaanland.

18:57 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-08-09

Afgelopen week

Verleden week moest ons mama terug gaan werken, en natuurlijk was het dan volop zomerweer. Maar toch hebben we het beste er nog van gemaakt. Omdat papa een paar dagen naar de koers was, ben ik 2 nachtjes bij de Brent gaan slapen en dat is heel plezant. We hebben bij zijn moeke gaan metsen en nog vanalle aardigheid uitgehaald, want de Brent zegt altijd, "bij moeke mag alles", en eingelijk is da wel waar. Dinsdag en donderdag zijn we dan als mama gedaan had met werken nog naar het Netepark in Herentals geweest, waar we naar hartelust konden zwemmen en spelen. Vrijdag was mama al om 10u thuis en papa was ook thuis en zijn we met ons 3tjes met de fiets tot in Baal gereden en daar op een teras iets gaan eten, want dat vindt ons mama leuk. Zaterdag zijn we naar Mechelen geweest. En gisteren , zondag was het dan weer koersen geblazen, een thuiswedstrijd eigenlijk, in Itegem. Ik behaalde met de proefkes de 3de plaats en met de wegrit de 5de plaats.

15:18 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-08-09

Halfweg

Ja, de vakantie is ondertussen al halfweg, en ik heb de school nog geen moment gemist.

Het weer heeft nog niet echt meegezeten, maar echt slecht heeft het tot nu toe ook nog niet geweest. Het meeste van de tijd heb ik al wel buiten kunnen vertroeven.

Verleden zaterdag ging de TRW van start en daar zijn we dan ook gaan naar kijken, aan de start ben ik een bezoekje gaan brengen aan Nico, want het was alweer een tijdje geleden dat ik hem nog gezien had, en dat moest ons mama dan weer op foto vastleggen.trw1 

Zondag ben ik gaan koersen in Attenrode, lastig koerske en snikheet, ik eindigde op een 4de plaats.

Maandag was het dan ons mama haar verjaardag en kwam de familie op bezoek.

Woensdag zijn we dan naar de laatste rit van de TRW gaan kijken. Ik vind dat een leuke koers, want net zoals in de Tour rijdt ook hier een reclamestoet en wordt er heel wat uitgegooid en dat is natuurlijk plezant.

Vrijdag heb ik deelgenomen op het derneyfestival in Heist op den Berg, tussen de eerste en de tweede reeks, mochten kinderen rijden samen met een ex-coureur, ik reed dit jaar met de Streep, en dat vond ik erg plezant.

Vandaag was het dan weer koersen geblazen, dit keer in Lille. In tegenstelling tot vorige week was het weer nu hondsslecht, het regende pijpestelen, de ganse koers door, strontnat waren we. We waren met 18 vertrekkers,ik eindigde op een 6de plaats. Volgende week is het in Itegem koers, dat is dus een thuiswedstrijd, en ga ik proberen goe te presteren.

ciau

16:08 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |