19-09-09

verjaardag

Hier ben ik dan nog eens met wat nieuws van de afgelopen weken.

Ondertussen ben ik al terug gewend geraakt aan het school gaan. Het is best leuk, nu leren we ook Frans, soms is da wel wat moeilijk, maar met alle dagen te oefenen zal het wel lukken zeker.

Maandag 14 september ben ik 10 jaar geworden, ik had dit met de familie al de zaterdag gevierd, en heb leuke kadootjes gekregen, o.a. een WI-resort spelletjes, winterhandschoen voor te gaan crossen, een wintermuts van Cofidis,(dat omdat ik supporter ben van Nico ), en nog vanalles.

Ik ben ook nog aan koersen, verleden week de zondag in Wijnegem, maar dat is me niet zo goed bekomen, de koers was voor mij rap afgelopen, nog in de eerste ronde gingen viel er ene, ging tegen mijn stuur en natuurlijk den deze mee tegen de grond,en was het gedaan met fietsen. Al bij al vielen de verwondingen nog mee, knieën en elleboog het vernis er goe af, blauwe plekken en mene linker duim verstuikt. Al een geluk, aan men fiets was niets aan.

Omdat ik in het voorjaar mijn crossfiets had bijeen gereden, moest ik aan te sparen gaan voor een nieuwe te kunnen kopen tegen het crossseizoen terug van start gaat. En dat is ondertussen  gebeurt, ik had genoeg centjes, en heb dus een nieuwe croskader gekocht, onze papa heeft tem ondertussen al in mekaar gezet, en ik moet zeggen tis een pareltje, ik voel het, ik ga der nog veel plezier aan beleven.Foto's zullen nog wel volgen.

Zo dat was het dan weer, tot een volgende keer,

ciau.

16:03 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.