29-11-09

Nieuwtjes

Hallo allemaal, hier ben ik nog eens met wat nieuws van de afgelopen weken(weet het meester Chris, tis al efkes geleden, ma heb het dan ook druk, nu zeker want we zitten volop in de toetsen).

Twee weken geleden ben ik gaan crossen in Wuustwezel, rotslecht weer was het, zware cross. Heb me een beetje opgeblazen in het begin van de wedstrijd en verloor daardoor een podiumplaats, ik eindigde op de 4de plaats. Met de proefkes stond ik wel weer op het podium, ik werd 2de.

Verleden week zaterdag nam ik deel aan de jeugdinitiatie van de GVA in Hasselt. Erg plezant was dat, daarna heb ik nog een paar toerekes alleen op het parcour gereden. Zondag trokken we naar Hoboken om zelf te crossen, ik eindigde weeral op de 4de plaats en met de proefkes op de 3de plaats.

Gisteren trokken we met onze papa mee naar wereldbekercross in Koksijde. En als jullie de cross goed gevolgd hebben op tv, zullen jullie me daar wel in actie gezien hebben. Ja, want ik ben op tv geweest,toen ik na de cross van de grote mannen, nog een toereke op het parcour aant rijden was.

Vandaag heb ik mogen rusten, want het was voor ons geen cross. Normaal rijdt ik dit jaar nog 1tje, nl. op 13 december in Leopoldsburg. En dan na nieuwjaar nog in Retie en Lille, en het seizoen zit erop tot eind juni.

20:51 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren


Dat is wel heel goed nieuws Jarne.Ge doet dat heel goed DIKKE PROFICIAT!!!!!Alléé zie dat ik iets kan lezen na 13 december.VEEL succes in Leopoldsburg

Gepost door: Marie-Louise | 01-12-09

De commentaren zijn gesloten.