01-02-10

lille

Ondertussen zijn we al een maand ver in 2010, en hier ben ik dan nog is met wat nieuws.

Ik ben deze winter naar zowat alle Belgische topcrossen geweest, en heb mij reuze geamusseerd. Samen met Tibeau,jawel Nys en Maxim heb ik veel op de omlopen rondgereden, en dat was heel leuk# Ik ben zelf is op tv geweest, dat was met de wereldbeker in Koksijde, toen ik als de grote aangekomen waren ik nog een rondje reed op het parcour.

De afgelopen weken ben ik ook samen met de Brent gaan cyclocross training volgen in Gierle, da wa ook heel plezant, en ik heb daar ook veel uit geleerd.

Gisteren was het dan de laatste cross van dit seizoen voor ons. We trokken naar Lille, waar ik verleden jaar gewonnen was. Ik was de hele week al nerveus, want ik wilde eigenlijk terug een hele goeie uitslag rijden om het seizoen af te sluiten. En op een besneeuwd parcour reed ik een hele goede wedstrijd. Ik ben wel gevallen in de eerste ronde en moest achtervolgen, maar ik gaf ni op. Door op sommige stukken al fietsend door te komen, waar andere moesten lopen ging ik naar een 2de plaats, daar ben ik dan ook blijven hangen, want Tom Peeters was gaan vliegen.Maar dieje is altijd wel voor mij. Ik was vooral blij dat ik Michiel Hillen eens kunnen kloppen heb, want dieje is op de weg ook alijd voor mij, en nu ben ik een hele tijd voor hem de streep overgereden. Tis zoals onze pa zegt, iedereen is te kloppen, maar ge moet erin geloven.

Zo is dus het doek over dit seizoen gevallen. Al bij al ben ik blij met men resultaten. Toch ga ik proberen nog meer te trainen zodat ik volgend seizoen der weer goe kan tegenaan gaan.

ciau

15:49 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.