20-06-10

Eind in zicht

Hallo allemaal,

Hier ben ik dan na lange tijd nog eens met wat nieuws.

Momenteel ben ik volop aant aftellen naar het einde van het 5de leerjaar. Ja nog 7 schooldagen en we zijn der. Nog 2 dagen toetsen en een spreekbeurt, en ook dat zit erop,joepie. De rest van de week gaan we verder oefenen aan onze acts die we volgende zaterdag moeten brengen in de circustent van 'circus picolini', die na 4 jaar weer in onze school neerstrijkt. Wij mogen mee optreden met de echte acrobaten uit het circus. Mijn act is bewegen op de ton. Het gaat echt de moeite worden. Maar dan, het lang verwachte moment,...... ons schoolrapport, ga ik mogen verder gaan naar het 6de leerjaar. Hopelijk wel.

Maar waar ik nu voor het moment het hardste naar aan't aftellen ben is naar volgend weekend, en eigelijk niet voor het circus maar naar de koers die terug van start zal gaan. Men eerste wedstrijd rij ik zaterdag in Haasrode. Als opwarmertje ben ik gisteren gaan mtb-ken in Averbode.Hoplijk gaat het zaterdag ook zo goed, want ik eindigde  op een 9de plaats van de  35 vertrekkers. Ik had dan nog de pech dat ik op de laatste rij moest starten, daar ik nog aan geen enkele wedstrijd in de mtb dit jaar had deelgenomen. Ik was dus wel tevreden.

Voilla, dat was het dan weer, maar ik denk wel dat ik nu weer dikwijlser hier een woordje ga neerschrijven nu ik terug ga koersen, hopelijk kan ik goeie uitslagen voorleggen.

19:01 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.