01-11-10

verslagje van de afgelopen 3 veldritten

Op 17 oktober ging het veldritseizoen dan eindelijk van start, zoals alle jaren is dit de scholentrofee in Mol. Door werkzaamheden rond het Zilvermeer, werd het parcour verlegd. Alle zandstroken waren er dan ook tussenuit, waardoor het meer op een wegrit dan op een veldrit leek. Het ging dan ook van in het begin erg snel. Ik eindigde op een 4de plaats.

Foto klik hier:Mol.JPG

Een weekje nadien trok ik naar Tessenderlo, echt een parcour naar men zin. Der kwam echt vanalles wat in, bos, zand, bergske, echt waar chappeau aan de bouwers ervan. Ik behaalde hier dan ook men 1st podium plaats van het verldritseizoen. Ik werd 2de.

Foto's klik hier:Tessenderlo1.JPG,tessenderlo2.jpg,Tessenderlo3.JPG

Gisteren was het dan men jaarlijkse thuiswedstrijd, nl. in Hulshout. Ik was wel wat zenuwachtiger dan anders,en ons mama zegt dat anders al zo erg is, dus kunde u al voorstellen he. Het was een vlak maar drassig parcour. Er gingen 27 renners van start. Arne Vrachten, men toekomstige ploegmaat, ging er van in de start als een speer vandoor, en won ook de koers. In een sprint met 2,haalde ik het voor de 2de plaats. Mijn meester was ook van de partij voor te komen supporteren en dat vond ik wel leuk.

Foto's klik hier:hulshout1.JPG,hulshout2.JPG,hulshout3.JPG

Hopelijk gaat het me de volgende weken ook nog zo goed.

 

17:24 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goe bezig he!

Gepost door: mama | 02-11-10

De commentaren zijn gesloten.