22-11-10

slecht gevoel

Gisteren trokken we met zen allen naar Wuustwezel. Dit maal had ik me voorgenomen om dat zwarte beest is goed aan te pakken, want de 2 voorgaande edities dat ik daar reed,was het niet 1 van men beste wedstrijden. Ik kwam met een redelijk goed gevoel aan de start, maar..... het zwarte beest bleek er nog te zijn. 31 vertrekkers waren er, ik was niet erg goed gestart en na een paar ronden was het vet van de soep, ik geraakte geen meter meer vooruit.Ik eindigde nog op een 6 de plaats, maar daar ben ik niet erg tevreden mee. Nu moet ik me goed swanjeren en de batterijen terug opladen tegen volgende zondag, want dan is het het Belgisch kampioenschap in Leopoldsburg, hopelijk heb ik tegen men ritme terug gevonden, ik ga in alle geval er men uiterste best voor doen!

18:54 Gepost door Jarne | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-11-10

Ploeteren

Alhoewel het al 2 dagen zonder onderbreking geregend heeft, en half Vlaanderen onder water staat,ben ik toch gaan crossen. Deze keer geen aflassing. We trokken naar Hoboken. Slijk en nat, man,man. Omdat we donderdag niet kunnen rijden hebben, en er dit weekend geen andere cross was, waren er veel vertrekkers, we waren met 31. Ik stond op de 2de rij voor te vertrekken, en toch had ik een slechte start, moetst dirrect beginnen achtervolgen. Ik had vandaag een echte "offdag", voelde me rot en geraakte precies niet vooruit. Ik voelde het eigenlijk al tijdens het warmrijden. Toch eindigde ik nog op een 4de plaats, waar ik dan ook nog erg tevreden mee ben. Deze week trainen en goe rusten en dan maar hopen dat het volgende week beter gaat.

Foto's, klik hier :DSC00155.JPG,DSC00166.JPG,DSC00171.JPG,DSC00178.JPG,DSC00179.JPG

20:03 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-10

Vk Oostende

Gisteren 11 november zou ik men 1ste kampioenschap gereden hebben. Jaja, jullie lezen dat goed"zou gereden hebben", maar de weergoden hebben daar anders over beslist. Just gisteren trok de 1ste najaarsstorm over ons land, met alle gevolgen vandien voor ons crosske, alles afgelast. Huilen Dus zal ik nooit ni kunnen weten of ik een kanske maakte om de titel te grijpen, spijtig, maar niks aan te doen! Hop  maar naar de volgende cross zeker!

15:15 Gepost door Jarne in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-10

4de cross

Gisteren gaan crossen in Herenthout. Het was een vlak parcour,een beetje technisch, maar echt ni zwaar. We waren met 19 vertrekkers. Direct van in de start heb ik er de pees opgelegd, en was dan als 1ste het veld in. Met 2 hebben we de ganse cross gedommineerd, maar in de sprint ben ik alweer verloren, doeme toch he, moet ik toch echt wel op beginnen te trainen. Allee ooit zalt wel is lukken zeker!  Foto's, klik hier :DSC00089JPG, DSC00109.JPG, DSC00118.JPG, DSC00126.JPG, DSC00141.JPG

Morgen nog is een bostrainingske en dan hop naar het VK in Oostende volgende donderdag. Hopeliijk breng ik er daar iets van terrecht. Maar dat lezen jullie dan wel weer.

19:21 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-11-10

Verkennen

Gisteren ben ik het parcour van het Vlaams kampioenschap in Oostende gaan verkennen. Dat wordt gereden op 11 november. Onze club Balen organiseerde dit voor ons. In de voormiddag zijn we met alle geselecteerde van de ploeg nl, Brent Braes, Jonas Bryuninckx, Brian Moull, Jenthe Vangeel, Arne Peeters en ikzelf richting zee vertrokken. Samen met Jan, begeleider van de aspiranten en Jef, ploegleider bij de junioren hebben we het parcour verkend. Zij leerde ons hoe we alle hindernissen moesten pakken, hoe en waar we moesten lopen, enz.  Foto's klik hier :verk. oostende2.jpg, verk.oostende3.jpg

Na een paar uurtjes hard getraind te hebben, werden onze fietsen gekuist door Leo(ploegleider juniores) en Jef(vava van Jenthe)en konden wij gaan douchen. Daarna zijn we met zen allen iets gaan eten. Dit hebben we gedaan bij familie van Brian, onze ploegmakker, die daar een taverne hebben. We kregen fritjes voorgeschoteld,njam, njam. We hebben ons reuze geamusseerd.Na het eten zijn we terug richting huis gekomen, het was toen al pikkedonker.  We hadden een heel plezierige maar vermoeide dag. Dank U Marc, Jan,Jef en Leo voor ons de kans te geven dit te doen, hoplijk brengen we het er heel goed vanaf volgende donderdag. Foto's klik hier :verk.oostende4.jpg, verk. oostende5.jpg

Jarne

10:57 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-10

verslagje van de afgelopen 3 veldritten

Op 17 oktober ging het veldritseizoen dan eindelijk van start, zoals alle jaren is dit de scholentrofee in Mol. Door werkzaamheden rond het Zilvermeer, werd het parcour verlegd. Alle zandstroken waren er dan ook tussenuit, waardoor het meer op een wegrit dan op een veldrit leek. Het ging dan ook van in het begin erg snel. Ik eindigde op een 4de plaats.

Foto klik hier:Mol.JPG

Een weekje nadien trok ik naar Tessenderlo, echt een parcour naar men zin. Der kwam echt vanalles wat in, bos, zand, bergske, echt waar chappeau aan de bouwers ervan. Ik behaalde hier dan ook men 1st podium plaats van het verldritseizoen. Ik werd 2de.

Foto's klik hier:Tessenderlo1.JPG,tessenderlo2.jpg,Tessenderlo3.JPG

Gisteren was het dan men jaarlijkse thuiswedstrijd, nl. in Hulshout. Ik was wel wat zenuwachtiger dan anders,en ons mama zegt dat anders al zo erg is, dus kunde u al voorstellen he. Het was een vlak maar drassig parcour. Er gingen 27 renners van start. Arne Vrachten, men toekomstige ploegmaat, ging er van in de start als een speer vandoor, en won ook de koers. In een sprint met 2,haalde ik het voor de 2de plaats. Mijn meester was ook van de partij voor te komen supporteren en dat vond ik wel leuk.

Foto's klik hier:hulshout1.JPG,hulshout2.JPG,hulshout3.JPG

Hopelijk gaat het me de volgende weken ook nog zo goed.

 

17:24 Gepost door Jarne in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Einde wegseizoen

Voilla, het wegseizoen zit er alweer op. Eigenlijk mag ik terugblikken op een goed seizoen, altijd tussen de mensen aangekomen,2 maal podium gehaald, en de rest altijd tussen een 6de en een 3de plaats.

Vorige zondag heb ik het wegseizoen afgesloten in Geel met een 4de plaats, maar werd wel voor de 3de keer op rij clubkampioen, waar ik heel tevreden mee ben.

Daarmee heb ik ook men miniemenperiode afgesloten, want vanaf voldgende week begint het cross-seizoen terug en wordt ik aspirant.

Zoals ik al zei begint zondag het cross-seizoen, we gaan van start in Mol. Hopelijk breng ik in het veld er het zo goed vanaf als op de weg.

Men kalender ziet er als volgt uit:

17/10 : Mol

24/10 : Tessenderlo

31/10 : Hulshout( een echte thuiswedstrijd)

7/11 : Herenthout

11/11 Oostende(Vlaams kampioenschap)

14/11: Hoboken( als het toegestaan is 2 wedstrijden op 1 week te rijden)

21/11: Wuustwezel

28/11: Leopoldsburg (Belgisch kampioenschap)

5/12 : Averbode

12/12 : Arendonk(provinciaal kampioenschap)

19/12 : Tongerlo bij Bree

voilla, als jullie is willen komen supporteren, je weet me te vinden.

Ciau!

 

14:54 Gepost door Jarne | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |