10-02-11

Stanzach

Op 30 januari  om 8u vertrokken we dan met 37 kinderen en 5 begeleiders richting Oostenrijk. Rond 19u kwamen we dan in Stanzach aan. Het was lange maar wel leuke trip, we speelden spelletjes, lazen strips, keken films en zo ging de tijd redelijk vlug voorbij. Eens daar aangekomen, kregen we onze kamers toegewezen( ik deelde die met de Brent), we maakte onze bedden op en kregen daarna een lekker bord soep gemaakt door onze kookouders die ons de volgende dagen met nog meer lekker eten vewend hebben.

's Maandags trokken we dan naar het JEKKA-lokaal waar we onze skies mochten gaan passen. Daarna trokken we naar de skipiste waar we al eens konden oefenen. Daags nadien begonnen de echte skilessen. Ik vond het erg leuk dat skieën, en was er dan ook erg vlug mee weg, en mocht algauw mee op de grote piste. De laatste dag was er dan een grote slalomwedstrijd,die werd gehouden per groep, ik eindigde op een derde plaats.

Natuurlijk hebben we nog vele andere dingen daar gedaan,zo hebben we Stanzach verkend, zijn we naar een kasteel gaan kijken, met de stoeltjeslift op een hoge berg geweest, en gaan rodelen, dat was erg leuk, dan wordt je met een traktor met een hele hoop slees naar boven getrokken om dan terug naar beneden te glijden, echt wel spannend.

Enkele uurtjes per dag hadden we ook les, maar dat was wel niet zo erg als in de klas, een beetje over de bergen en zo, een beetje frans en al spelend duits, echt wel leuk.

's Avonds stond er ook altijd wel een activiteit op het programma: we hebben gekwist,een harry  potterspel, we zijn naar de disco geweest, we hadden ook een tiroleravond, gaan rodelen en een playbackshow, dus we hebben ons daar 's avonds zeker ni verveeld. Eens iets anders dan tv kijken, en chatten.

Op 7 februari was de prent dan uit en rond 20u zijn we terug richting Hulshout vertrokken om daar op 8 februari heel vroeg 's morgens aan te komen.

Het was echt een heel prettige tijd die we daar gehad hebben, en ik ben blij dat ik meegeweest ben.

Foto's : DSC01349[1].jpg, DSC01392[1].jpg, DSC01427[1].jpg, DSC01571[1].jpg, DSC01705[1].jpg,

            DSC01673[1].jpg, DSC01884[1].jpg

 

13:09 Gepost door Jarne in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |